fredag den 23. november 2012

Jeg turde!!

I dag er dagen hvor jeg tør! Jeg tør gøre ting som jeg egentlig slet ikke tør. Jeg kan normalt bedst lide at holde mig til de ting jeg plejer at gøre, eller som jeg ved jeg kan finde ud af. At blogge er ikke en af de ting jeg finder nemt eller naturligt (endnu), jeg er faktisk ret bange for det, men det kan være det kan blive det med tiden. Det er så den ene af de ting som gør i dag til en lidt usædvanlig dag for mig. Derudover er der sket noget andet, som lige kræver lidt forhistorie. For et år siden var jeg højgravid og tog i den forbindelse et fødselsforberedende kursus hos Smertefri Fødsel som jeg var meget begejstret for. Det var fantastisk fødselsforberedelse som gjorde mig mentalt og fysisk klar til min fødsel, igennem træning og øvelse af de forskellige teknikker. Jeg glædede mig helt vildt til fødslen, selvfølgelig for at se hvem det lille menneske jeg gemte på var, men også for at afprøve teknikkerne og se hvordan jeg ville klare det. Det hele gik fint og jeg fødte en fantastisk lille pige som i skal møde senere. Hvorom alting er uddanner Anja Bay, som står bag Smertefri Fødsel, nu 12 damer? i teknikkerne så man kan komme til at undervise selv. Det andet store som er sket i dag er at jeg er en af de 12!!! Jeg er helt vildt nervøs for at springe ud i noget så anderledes end hvad jeg ellers plejer, men jeg har mærket efter og fundet ud af at jeg skal gøre det. Faktisk er det i høj grad min veninde som har inspireret mig fordi vi for nylig havde en snak om at bryde sin komfortzone og at man simpelthen er nødt til at prøve ting som måske ikke lige ligger inden for ens felt. Så nu gør jeg altså det her - og jeg glæder mig! Uddannelsen begynder i slutningen af januar hvor min barsel slutter igen og jeg derfor også skal tilbage til RUC hvor jeg studerer sundhedsfremme og sundhedsstrategier. Jeg er meget spændt på hvordan jeg skal få tid til det hele, for jeg skal selvfølgelig også have tid til at være den bedste mor jeg kan være for min datter - og det er det aller vigtigste. Glædelige tanker til alle med ønsket om en dejlig weekend! Senere må jeg fortælle lidt om mig og hvad jeg ellers tager mig til.

Kajsa


2 kommentarer:

  1. Hej Kajsa
    Hvor er det top sejt! Så er det 100 % dig jeg skal have fat i når jeg en gang er med mave igen. Glæder mig til at følge med. Hvis du har lyst så blogger jeg lidt vejr og vind, mest om mad i mit lille blog-hjem!

    SvarSlet
  2. Tusind tak Amalie - hvor er du sød :) Jeg fandt faktisk din blog for nylig og læste mig hele vejen tilbage. Men glemte hvor den lå, så godt du lige gør mig opmærksom. Nu tilføjer jeg lige din blog permanent :) P.s - den er rigtig fin!

    SvarSlet