torsdag den 21. februar 2013

Noget om mad

Jeg elsker mad! Jeg elsker at lave det, kigge på det og aller mest at spise det. Mad gør mig glad - især når det er gode ting jeg propper i mig. Derfor er jeg begyndt at bruge mere tid på at finde opskrifter og prøve en masse forskelligt. Det nyeste jeg har prøvet er en rå grød med frisk frugt som jeg har fundet på www.greenkitchenstories.com som er min absolutte yndlings inspirationskilde. Der er ingen som fodrer øjet på så fantastisk vis - og jeg elsker det. De udkommer med deres 1. kogebog som udover opskrifter også indeholder historier fra deres privatliv i forbindelse med en opskrift - ligesom på deres blog. Det er så hyggeligt at få det serveret sådan synes jeg og jeg har allerede bestilt bogen som udkommer til april.

Raw Porridge a la Green Kitchen med frisk frugt og peanutbutter. Den er virkelig god og kan findes her.
Juice af gulerods -og æblejuice (usødet fra Voelkel) blendet med frisk ingefær!


Kasse med lækre råvarer direkte leveret fra www.oekovejen.dk - nemt og meget billigt! Det er en virkelig god måde at spare penge på ved ikke at smutte sulten i netto i tide og utide. Derudover er det hele økologisk og til en rigtig god pris. Jeg er fan og vil med glæde anbefale det!
I sidste uge havde Villa fødselsdag som på dagen blev fejret med fastelavnsboller på en sundere måde. Opskriften findes her og er de er meget nemme at lave. Fyldet er hjemmelavet nutella og flødeskum pisket med hindbær! De var gode, men ikke så søde!
Mad, mad og mere mad!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar